LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
1 kg svinjskog vrata bez kostiju
500 g praziluka
4 paradajza
4 krompira
1 plavi patlidžan
1 tikvica
1 zelena paprika
1 kašika seckanog peršuna
100 g pirinča
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Svinjski vrat i papriku iseći na kocke, praziluk i paradajz na kolutove, krompir, plavi patlidžan i tikvice oljuštiti pa iseći na kocke.
2. U dubljoj posudi sjediniti meso, papriku, praziluk, paradajz, krompir, plavi patlidžan i tikvice, začiniti po ukusu, dodati peršun i pirinač pa sve izmešati.
3. Mešano povrće i meso staviti u nauljenu zemljanu posudu, poravnati, pa zaliti vodom da ogrezne.
4. Pripremljen đuveč peći u rerni na umerenoj temperaturi, uz povremeno dolivanje vode.
Preporuka je da sve kašice, a pogotovo voćne, pripremate neposredno pre hranjenja kako bi sačuvale nutritivna svojstva i puni ukus. Sastojci 1 ...
pročitaj još[caption id="attachment_112271" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci (za 4 pljeskavice): 2 jabuke iseckan...
pročitaj jošSva deca obožavaju sladoled, ali sladoled je još i lepši ako se dobro napravi. Donosimo vam jedan jednostavan recept za domaći sladoled od banana. ...
pročitaj još