08.04.2016 Ishrana deteta

Ukusne i sočne: Punjene pohovane krmenadle

Foto: Bakina kujna

Foto: Bakina kujna

Sastojci:
8 manjih krmenadli
250 g feta sira
120 g pečenice
2 jajeta
200 g prezle
200 g brašna
ulje

Priprema:
1. Krmenadle uzdužno zaseći po sredini da bi se napravio džep za punjenje.
2. Posebno izmrviti feta sir, pa ga sjediniti sa sitno seckanom pečenicom.
3. S malo pripremljenog fila napuniti otvore krmenadli pa krajeve pričvrstiti čačkalicama.
4. Punjene krmenadle uvaljati u brašno, zatim u umućenna jaja i na kraju u prezlu. Pržiti u dubokoj masnoći dok ne porumene s obe strane.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije