Predlog za ručak: Skuša na mediteranski način
[caption id="attachment_116588" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 700 g fileta skuše Za marinadu: 2 dl mas...
pročitaj još– od osmog meseca
Potrebno je:
1 keleraba
100 gr karfiola
1 manji patlidžan
parče bundeve
peršunovo lišće
malo putera
50 ml adaptiranog mleka
Priprema:
Patlidžan i bundevu ispecite u rerni, pa ih oljuštite i izvadite meso kašičicom. Kelerabu i karfiol obarite u malo vode. Ubacite sve četiri vrste povrća u blender, pa ih izmiksajte (ili ih izgnječite viljuškom). Dodajte puter i sitno iseckano peršunovo lišće, a zatim sve razredite adaptiranim mlekom. Ova kašica izuzetno je bogata vlaknima i vitaminima, i odlično se slaže sa dinstanom junetinom ili piletinom.
[caption id="attachment_116588" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 700 g fileta skuše Za marinadu: 2 dl mas...
pročitaj jošUživajte sa mališanima u zajedničkom spremanju ovog jela, imaćete pomoć a i u slast ćete ga smazati. Prijatno! [caption id="attachment_100004" a...
pročitaj još[caption id="attachment_117566" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 250 g sirovih leblebija 2 čena belog l...
pročitaj još