Savršen zalogaj: Punjene pohovane paprike
[caption id="attachment_117654" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 4 sveže paprike srednje veličine 200 g fe...
pročitaj jošPotrebno je:
1 patlidžan srednje veličine
100 g belog pilećeg mesa
švapski sir
PRIPREMA: Oljuštite jedan patlidžan srednje veličine Isecite ga na kriške, malo posolite i ostavite desetak minuta da povrće pusti vodu. Iscedite povrće, stavite ga u vatrostalnu posudu, pa pecite 20 minuta u rerni na 200 stepeni. U međuvremenu, parče pilećeg belog mesa (bez kožice) izdinstajte na malo ulja i vode. Meso je gotovo tek kada je potpuno meko. Pečeno povrće izgnječite viljuškom, meso isecite na sitne kockice, pa pomešajte sa izgnječenim patlidžanom. Pripremljenoj masi dodajte kašiku švapskog sira. Po želji, jelo možete dodatno začiniti sitno iseckanim peršunovim lišćem.
[caption id="attachment_117654" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 4 sveže paprike srednje veličine 200 g fe...
pročitaj još[caption id="attachment_111661" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: 8 tankih fileta soma 200 g kačkavalja 3...
pročitaj jošNe samo što se brzo pravi, fenomenalnog je ukusa, a još i izgleda fantastično. Uzmite dvanaest dubokih čaša i kreirajte ovu ukusnu poslasticu bez m...
pročitaj još