Ukusan slani delikates: Punjeni medaljoni
[caption id="attachment_116155" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 2 svinjska filea 300 g spanaća 200 g kač...
pročitaj još– od desetog meseca
Potrebno je:
1 sveža pileća džigerica
2 kašike maslinovog ulja
šoljica integralnog pirinča
1 šargarepa
1 manji brokoli
1 krompir
malo supe od povrća
Zagrejte ulje u šerpi, pa na njemu izdinstajte džigericu dolivajući po malo vode. Kada meso omekša, izvadite ga iz masnoće i ubacite u blender. Na istoj masnoći dinstajte očišćeno i na komade isečeno povrće. Dolijte malo supe od povrća i krčkajte dok ne omekša (prvo dinstajte tvrđe povrće, a na kraju dodajte brokoli). Omekšalo povrće takođe ubacite u blender. Izmiksajte i razredite supicom. Skuvajte pirinač u blago osoljenoj vodi, pa ga umešajte u dinstano povrće i meso. Ova je kašica izuzetno bogata gvožđem i vitaminima.
[caption id="attachment_113531" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 500 g pilećeg belog mesa 120 g mocarele ...
pročitaj još[caption id="attachment_116952" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 150 g šećera 80 ml meda 1 kašika vode...
pročitaj još[caption id="attachment_110200" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 1 kg bundeve, očišćene i isečene na kri...
pročitaj još