LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
– 400 g ćurećeg belog mesa
– 600 g njoka, ulje
– 2 crvene paprike
– 2 glavice crnog luka
– 300 g pelata paradajza
– 1 kašika seckanog peršuna
– 120 g mocarele
– mešavina začina
Priprema:1. Crni luk očistiti i iseći na kockice. Pelat paradajza izgnječiti. Ćuretinu i crvenu papriku iseći na kocke (1,5×1,5 cm).
Na malo ulja propržiti crni luk, a potom dodati ćuretinu i crvenu papriku te sve zajedno kratko propržiti. Zatim dodati pelat paradajza i nastaviti sa dinstanjem dolivajući vodu po potrebi dok svi sastojci ne omekšaju. Pred kraj dinstanja dodati peršun, začine po ukusu i promešati. Njoke obariti u slanoj vodi, a potom ih ocediti od suvišne tečnosti. Smesu od ćuretine sjediniti sa njokama i polako promešati. Vatrostalnu posudu nauljiti i preručiti u nju ćuretinu sa njokama. Odgore poslagati kolutove mocarele te staviti nakratko u zagrejanu rernu na 200 ˚C da bi se sir otopio.
[caption id="attachment_114715" align="alignnone" width="640"] Foto: Posnajela.rs[/caption] Sastojci: 250 g tikvica 1 plavi patlidžan 400 g p...
pročitaj jošPedijatri savetuju majkama da oko petog meseca polako počnu da uvode bebama čvrstu hranu, a ovu promenu u bebinoj ishrani najbolje je započeti voće...
pročitaj još[caption id="attachment_109551" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana Specijal[/caption] Sastojci: 1 kg svinjskog vrata bez kostiju ...
pročitaj još