LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
800 g fileta losos pastrmke
1 manja glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 cm korena đumbira
1/2 kašičice mlevene paprike
100 ml kečapa
1 kašičica šećera
3 kašike maslinovog ulja
400 g šampinjona
3 kašike kukuruznog griza
so, biber
ulje
Priprema:
1. Crni luk očistiti i sitno iseckati, beli luk ispasirati.
2. Koren đumbira oguliti i izrendati na sitno rende.
3. U manjoj posudi sjediniti crni i beli luk, rendani đumbir, mlevenu papriku, kečap, šećer, maslinovo ulje, malo soli i bibera, pa dobro izmešati.
4. Filete pastrmke iseći na krupnije komade, preliti ih pripremljenom marinadom i ostaviti u frižideru da miruju najmanje 60 min.
5. Tepsiju poprskati uljem, rasporediti u nju mariniranu ribu i odgore je posuti kukuruznim grizom. Peći u zagrejanoj rerni na 200°C dok riba ne porumeni.
6. Dok se riba peče, šampinjone iseći na četvrtine i propržiti na vrelom ulju. Poslužiti kao prilog uz ribu.
[caption id="attachment_112777" align="alignnone" width="640"] Foto: Torte i kolači[/caption] Sastojci: Za koru I: 4 jajeta 2 čaše šećera 300 ...
pročitaj jošPOTREBNI SASTOJCI: * 2 kašičice meda * 2 kašičice soja sosa * 2 fileta lososa * 100 g kuskusa * 3 kašike smrznutog graška * 3 ka...
pročitaj jošNe postoji ništa bolje od krofni koje se tope u ustima i zbog kojih će vam krenuti voda na usta. Iako su krofne smatrane tradicionalnim doručkom, a...
pročitaj još