LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
200 g pirinča
3 jajeta
1 veza mladog luka
100 g graška iz konzerve
1 zelena paprika
1 manji plavi patlidžan
1 manji celer
1 veza peršuna
1 dl soka od limuna
300 g majoneza
4 kašike maslinovog ulja
mešavina začina
so, biber
Priprema:
1. Plavi patlidžan oljuštiti, iseći na tanke šnite i propržiti na malo ulja.
2. Mladi luk iseći na kolutove, zelenu papriku na kockice, celer izrendati na krupno rende, a peršun što sitnije iseckati.
3. Jaja obariti, oljuštiti ih i iseći na kolutove.
4. Pirinač obariti u slanoj vodi i ocediti ga.
5. Majonez sjediniti sa sokom od limuna, dodati začine po ukusu i promešati.
6. U većoj posudi sjediniti pirinač, grašak, patlidžan, mladi luk, celer, papriku i peršun. Dodati preliv od majoneza i polako promešati.
7. Pripremljenu salatu servirati na tacnu za služenje i dekorisati jajima.
[caption id="attachment_109831" align="alignnone" width="640"] Foto: Ukusno i Zdravo[/caption] Sastojci: ekstradevičansko maslinovo ulje po pot...
pročitaj još* Za bebe starije od sedam meseci Jabuka se dobro opere pod mlazom čiste vode, oljušti, ponovo opere, izrenda na rende od plastičnog materij...
pročitaj još[caption id="attachment_116399" align="alignnone" width="640"] Foto: Hrono Kuvar[/caption] ručak/večera za 4 osobe Posno jelo Priprema: 35 ...
pročitaj još