
Desert za celu porodicu: Galeta sa breskvama
[caption id="attachment_119058" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: Testo 250 g brašna 125 g putera...
pročitaj jošPotrebno je:
1 šoljica integralnog pirinča
200 g pilećeg belog mesa
5 kašika kukuruza šećerca
5 kašika graška
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
malo soli
malo parmezana
Priprema:
Pirinač skuvajte u 3 šoljice osoljene vode. Ocedite ga i ostavite sa strane. Zagrejte ulje u šerpi, pa na njemu izdinstajte sitno isečen crni i beli luk. Dodajte malo vode i krčajte 5 minuta. Ubacite piletinu nasečenu na kockice. Promešajte i kuvajte 10 minuta. Sada ubacite grašak i kukuruz, protresite šerpu i nastavite da kuvate još 10 minuta. Posolite. Kada voda ispari, umešajte kuvani pirinač, pa sve promešajte. Sklonite s vatre i ostavite da se prohladi. Pred služenje pospite parmezanom i sitbi isečenim svežim bosiljkom.
[caption id="attachment_119058" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: Testo 250 g brašna 125 g putera...
pročitaj još[caption id="attachment_114261" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 2 svinjska filea 8 većih pečuraka 1 k...
pročitaj još[caption id="attachment_111557" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: 1 veće pileće belo meso 2 šargarepe 1 paš...
pročitaj još