
Vitamini i minerali za zdravo potomstvo
Premda tačan uzrok spine bifide i drugih oštećenja neuralne cevi nije poznat, sasvim je sigurno da pravilna suplementacija pre začeća i tokom prvog...
pročitaj jošSastojci:
600 g pileće džigerice
250 g tankih listova slanine
2 zelene paprike roge
štapići za ražnjiće
ulje
Priprema:
1. Pileću džigericu očistiti od žilica pa svaki komad preseći napola.
2. Zelenu papriku rogu očistiti od peteljki i semena i iseći na krupnije kocke.
3. Uzeti komad džigerice i uviti u list slanine te nabosti na štapić za ražnjić. Iza paketića s džigericom nabosti kocku paprike, pa postupak ponavljati dok se ne utroši pripremljeni materijal.
4. Pripremljene ražnjiće poslagati u tiganj sa zagrejanim uljem i preklopiti.
5. Peći na umerenoj temperaturi oko 10 minuta, a potom otklopiti, okrenuti drugu stranu ražnjića i nastaviti pečenje dok slaninica ne porumeni.
Savet: Ražnjiće obavezno prvo peći poklopljene da džigerica u sredini ne bi ostala krvava.
[caption id="attachment_110327" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakini slatkiši[/caption] Sastojci: Za fil: 15 žumanaca 350 g šećera 6 ...
pročitaj još[caption id="attachment_114795" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: Za ćuftice: 250 g mlevenog mesa 30 g ...
pročitaj još[caption id="attachment_117826" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 500 g ”pti ber” keksa 2,5 dl instant kafe...
pročitaj još