24.11.2016 Kutak za tate

‘Nemoj da kažeš mami’: Ovo su najblesavije priče koje znaju samo tata i ćerka

Šta se dešava kada mama nije u blizini? Nekoliko tata podelilo je par situacija za koje njihove supruge nikada nisu saznale… ili su bar oni mislili da neće.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Tate su sklone da rade najblesavije stvari kada su prepuštene same sebi, a sada su neke od tih situacija otkrivene zahvaljujući društvenoj mreži Reddit. Naime, nekoliko korisnika odlučilo je da ispriča šta je to što ih je nateralo da svojim mališanima izgovore čuveno “Nemoj da kažeš mami”.

Mame, da li neka od ovih priča liči na vašeg supruga?

Radoznalost je ubila… pivo

– Bio sam kod kuće sa svojom dvogodišnjom ćerkom, dok je mama bila na poslu. Pio sam pivo i samo na trenutak ostavio ćerku u dnevnoj sobi kako bi otišao do toaleta. Moja ćerka je vrlo pametna za svoj uzrast i zna da ne sme da uzima stvari koje nisu njene, ali mislim da je pivo ipak bilo preveliko iskušenje za nju. Zgrabila je svoju stoličicu, stavila je ispod komode i popela se kako bi dohvatila moje pivo. Vratio sam se u sobu baš u trenutku kada je uzela prilično dobar cug. Ukus joj se nije baš svideo i momentalno je ispljunula, ali dogovorili smo se da mama nikad neće da sazna. Od tog dana, mojoj ćerki više nikad nije palo na pamet ni da pomisli na pivo.

Najstrašniji trenutak u mom životu koji moja supruga nikada neće čuti

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

– Dozvolio sam sinu da se igra na balkonu sa igračkama. Nije mogao da prođe kroz rešetke, tako da sam bio siguran da nema potrebe da brinem. Prao sam sudove, kada sam odlučio da proverim šta radi. Stajao je između zida i rešetke, dva sprata iznad zemlje. Poludeo sam, ali nisam vikao, jer bih ga verovatno uplašio, te je mogao da padne pravo u smrt. Nekako sam mu privukao pažnju i on se mic po mic vratio na balkon. Više mu nije bilo dozvoljeno ni da kroči sam na terasu.

Situacija „Sladoled“

– Jedne noći odlučio sam da malo počastim sebe nakon što je moja četvorogodišnja ćerka otišla na spavanje i uzeo sladoled iz zamrzivača. Međutim, sišla je niz stepenica i uhvatila me na delu. Ponudio sam joj malo sladoleda, ali s obzirom da je trebalo da bude u krevetu rekao sam joj “Nemoj da kažeš mami”. Uverila me je da neće. Moja supruga svejedno ne bi odreagovala, ali bilo mi je zabavno.

Nakon što je otišla ponovo u krevet, ušunjala se u našu spavaću sobu i rekla supruzi da sam joj dao sladoled, ali da se plaši “šećernih buba” i da mora ponovo da opere zube.

Supruga mi se sledećeg dana smejala.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Šta se dogodi na moru, ostaje na moru

– Supruga i ja imamo četvoro dece (10, 7, 6 i 1), a kada smo moj kum i ja krenuli na pecanje, poveli smo i klince sa sobom i dozvolili im da psuju (ne i jednogodišnjaku, s obzirom da još uvek radi na regularnim rečima). Kunem se da je to bila najzabavnija stvar na svetu.

S…. se dešavaju

– Često vodim svog petogodišnjeg klinca u univerzitetski park u kome je čitav jedan deo predivno sređen i pogodan za decu. Bilo je kasno i nije bilo puno ljudi, a sin mi je u jednom trenutku rekao da mora u Wc. Pogledao sam okolo, video da nema nikog i rekao mu da ide iza drveta, misleći da mu se piški. Nakon nekoliko sekundi, ugledao sam kaku i odlepio. Kada smo se vratili nazad u auto rekao sam mu “Nemoj da kažeš mami, ljutiće se”. Kada smo stigli kući rekao sam mu “Reci mami šta se dogodilo u parku”, pogledao me je, uzdahnuo i rekao da se igrao na vozu. Kasnije sam ispričao ženi šta se dogodilo i ona se smejala.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije