05.11.2016 Saveti

Pet najboljih načina da sačuvate bebine uspomene

Kada govorimo o današnjem vremenu, na veoma lak i brz način možemo dokumentovati svaki bebin korak. Po broju fotografija koje danas postavljaju na društvenim mrežama, čini se da su se mame pretvorile u paparace, to svakako nije preporučiljvo kako zbog vaše tako i bebine privatnosti. Ukoliko volite da delite sa vašim prijateljima baš svaki trenutak odrastanja vašeg mališana, vodite računa i na vreme podesite kome i na koji način će vaše fotografije biti vidljive.

Mi vam nudimo nekoliko kreativnih i jednostavnih načina da sačuvate najlepše trenutke vaše bebe, koristeći virtuelne alatke ali i stvari koje imate kod kuće.

Fotografišite vašu bebu ali ne samo za društvene mreže
Prve fotografije nastale su 1827. godine a od tada samo su se tehnike promenile od crno-belog filma do digitalne fotografije. Pravljenje velikog broja fotografija predstavlja najveći užitak za većinu roditelja ali postoji jedan problem koji dolazi sa razvojem digitalne fotografije. Zato je mnogo lepše nešto sačuvati i za foto album. Ne razmišljajući o budućnosti i posledicama roditelji uglavnom “uploaduju” veliki broj fotografija u računar ali još više na popularne društvene mreže. Razmislite, pored toga što je vaša i bebina privatnost narušena , ni vaš računar nije siguran, može da se desi da vam se računar pokvari ili da vam neko hakuje profil, u tom momentu sve uspomene mogu biti izgubljene.
Iz tog razloga odmah u podešavanjima podesite ko sve može da vidi vaše fotografije, a da ne biste izgubili sve one dragocene uspomene, koristite alatke kao što su „Photobucket“ i „Snapfish“, koje predstavljaju besplatna online skladišta, na kojima ne morate da brinete za vaše fotografije.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije