OD PORODICE ZA PORODICU : NECTAR OTVORIO VRATA SVOJE FABRIKE DECI
04.06.2019 Promo

OD PORODICE ZA PORODICU : NECTAR OTVORIO VRATA SVOJE FABRIKE DECI

Danas je kompanija Nectar, kao porodična kompanija koja neguje prave vrednosti, povodom Međunarodnog dana porodice, organizovala “Dan otvorenih vrata” kompanije, u krugu svoje fabrike u Bačkoj Palanci. Nectar je posetilo više od 400 mališana iz vrtića, kao i deca zaposleni hi iz prve ruke su saznali kako se prerađuje voće i prave voćni sokovi.

Pod stručnim vođstvom tehnologa deca su bila  u prilici da vide kako se odvija proces prerade jagoda, skladištenje poluproizvoda iz voća i pripremaju i pune 100% Kids voćni sokovi namenjeni baš njima.Nakon toga su uživali u animacijii zabavi organizovanoj specijalno za njih.


“Ponosnoističemo da je Nectar domaća, porodična kompanija. Zahvaljujući negovanju porodičnih vrednosti Nectar je postigao veliki uspeh u svojih dvadeset godina poslovanja. Danas smo sa velikim zadovoljstvom otvorili vrata svoje fabrikez a sve posetioce i sa preko 400 mališana proslavili Međunarodni dan porodice sa željom da deci približimo prirodu, pokažemo kako se bira i prerađuje najkvalitetnije voće i utičemo n azdrave navike u ishrani a u planu nam je da ovo postane tradicionalno i festivalski Nectar dan svake godine”, izjavila je Mina Tadić, direktorka korporativnih komunikacija Nectar grupe.

Svi zaposleni kompanije Nectar i mališani koji su danas došli u fabriku doneli su sa sobom igračke koje će, zajedno sa proizvodima koje je Nectar pripremio, biti nakon događaja, poklonjene onima kojima su najpotrebnije – deci Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu i deci štićenicima Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije