Buduće tate obratite pažnju: Evo šta trudnice žele

Novogodišnji praznici su za nama, ali stižu novi i još jedna prilika da buduće tate svojim trudnim partnerkama izmame osmeh. Ovaj period godine za trudnice može biti pomalo stresan; em ne mogu da obuku ono što bi volele, em jaka praznična hrana može pogoršati neke od neprijatnih pratilaca trudnoće. Da ne pričamo o “ludovanju” hormona. Evo nekoliko predloga kako da obradujete svoju partnerku.

trudnica-sa-tri-srceta-503024920

Masaža
Ako se vaša izabranica žali da je boli svaki delić tela; kukovi – jer prave mesta za bebu, leđa – od tereta koji svakodnevno nosi u stomaku, stopala – od silnog pritiska i dodatne težine, nećete pogrešiti ukoliko je obradujete masažom celog tela.

Bezalkoholni koktel
Praznici su pravo vreme da se nazdravi uz koji gutljaj alkohola, ali može i uz neko drugo piće. Uz malo mašte i kreativnosti možete napraviti savršen bezalkoholni koktel. Kombinacija različitog voća u nekoj lepoj čaši, ukrašenoj kišobrančićem, biće sasvim dovoljna za ugodne trenutke.

Nova garderoba
Svaka žena, trudna ili ne, voli da je doterana. Budućim mamama telo se u trudnoći menja, te eto povoda za obnavljanje garderobe. Iznenadite svoju lepšu polovinu nekim lepim odevnim komadom, a ukoliko niste sigurni da li joj stari konfekcijski broj i dalje odgovara, najbolje je da kupovinu obavite na odeljku za trudnice.

Prijatelji
Trudnoća je period koji može biti veoma naporan, a ako se vaša partnerka neko vreme nije videla sa svojim prijateljima obradujte je tako što ćete ih tokom praznika pozvati da budu vaši gosti. Druženje će joj svakako prijati, a i vi ćete se malo opustiti.

Specijalni poklon za nju
Kada ostanu u drugom stanju, buduće mame uglavnom dobijaju poklone za bebu. Ljudi obično misle da im na taj način olakšavaju trudnoću i period koji ih očekuje kada se beba rodi, ali naravno da nije tako. Vaša partnerka želi i dalje da se oseća bitno, te umesto da joj kupite jastuk za dojenje obradujte je nekim lepim poklonom koji će biti isključivo njoj namenjen.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije