17.12.2016 Trudnoća

Evo šta trudnice širom sveta traže na Guglu

Podaci Gugla pokazali su koje su najveće brige žena na početku trudnoće. Analiza koju je napravio stručnjak za analizu podataka Set Stivens Davidovič za „Njujork Tajms“, pokazala je da Engleskinje i Australijanke imaju ista pitanja kao Amerikanke, dok su najčešća pitanja za buduće majke u Južnoj Africi, Indiji i Nigeriji kako da imaju intimne odnose. 
Guliver/Getty

Guliver/Getty

 Sve žene u trudnoći žude za sličnim stvarima, bez obzira gde žive. U SAD-u najviše žude za sladoledom, a slede so, slatko, voće i ljuta hrana. Takvo je stanje u većini od 20 analiziranih zemalja.
Pitanje na Guglu: „Može li trudnica _______?“, uglavnom završava s nekom vrstom hrane ili pića. Ali vrste hrane variraju. Amerikanke i Britanke najviše zanima mogu li trudnice jesti škampe i kozice, Australijanke zanima smeju li jesti kremasti sir, Indijke traže picu, Meksikanke traže kafu, Špankinje zanimaju pašteta i pršuta, a Nemice salame i med.
Ostali upiti odnose se na to smeju li trudnice da lete, da uzimaju tablete protiv bolova i piju alkohol. Otkriveno je i što budući očevi prvo zaguglaju, većina Meksikanaca traži „reči ljubavi“ i „pesme za moju trudnu ženu“, dok Amerikanci pitaju: „Žena mi je trudna i šta da sad radim?“.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije