15.03.2018 Zabava

Nasmejte se: Kako ukrotiti svekrvu uz pomoć horoskopa

Ako želite da „ukrotite“ svekrvu, dovoljno je da samo da znate njen horoskopski znak…

Thinkstock

Ovaj tekst pre svega treba da vas nasmeje i zabavi, ali ne kaže se za džabe da u svakoj šali ima i istine… Otkrijte kakva je vaša svekrva uz pomoć astrologije:

OVAN
Stalno je u pokretu i voli da komanduje. Kad se iskali na suprugu i deci, na red dolazite vi, i tu pomoći nema. Jedino što možete da uradite je da ne obraćate pažnju na njene primedbe ili, još bolje, ne dozvolite da njena bude zadnja. Ne podvijajte rep, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu. Ishod s njom je uvek neizvestan.

BIK
Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako iskobeljati. Guraće nos u sve. Savetovaće vas o hrani, oblačenju, novcu, a bogami i o seksu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće.

BLIZANCI
Ova žena ima jezičinu kojom svakog može da istera iz pameti. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vam slabe tačke, a onda napada. Melje sto na sat, koristiti najslikovitije izraze i meša se u apsolutno svaki aspekt vašega života. Od nje nikada nećete dobiti savet kako se čisti i sprema, pere ili kuva. Nju kućni poslovi ne zanimaju, pa o tome ne želi da priča ni sa vama.

 

RAK
Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Gde ona udari, tu trava ne raste. Ukoliko sami ne pristanete da igrate po njenim pravilima, ona će vas naterati. Ali ničija nije do zore gorila. Dohakaćete joj ako joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, radite po svom.

LAV
Zaboravite na demokratiju i ljudska prava. Ni Strazbur ne pomaže. Ta ne pita, ta naređuje. Gura po svom, ne osvrće se ni na koga, a kamoli na neku tamo snajku. Ali ona to ne radi iz pakosti, to vam je kod nje spontano – pa ona je Lav. Kad vas jednom ščepa za vrat, ugasili ste. Zato joj u startu pokažite zube. Ona je sve, samo nije glupa i jedino što ceni je dostojan protivnik.

DEVICA
To je jedna pedantna, opsesivna i lepo vaspitana svekrva, pa će vas nakon nedelju dana zajedničkog života zasigurno zaboleti glava. Srećom, diskretna je, pa neće zabadati nos u vaše stvari. Ali kad proceni da treba da se umeša, piće vam krv na slamčicu, sve onako fino i diskretno. I što je najčudnije, vremenom ćete i sami početi da verujete u sve što vam bude rekla. Jedini lek protiv nje je emigracija na Novi Zeland, na primer.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije