07.12.2013 Poznati

Danijela Buzurović: Prvi dani s bebom bili su za mene šokantni i radosni

Voditeljka i novinarka emisije „Ekskluziv“ Danijela Buzurović nedavno se prvi put posle porođaja pojavila u javnosti, a u skladu sa svojom novom ulogom majke odlučila je da to bude promocija pelena „Pampers“.

Danijela-Buzurovic-foto-Janko-Petkovic-3

Lepa dama tvrdi da se odlično snašla u svim poslovima oko njenog dvomesečnog sina Nestora, a da ni njen suprug, glumac Stefan Buzurović ne zaostaje za njom. Ponosni roditelji uživaju u svakom novom danu, a njihov dom je postao prelepo carstvo u kome vladaju smeh i radost.

„Pošto sam Nestora rodila u Ginekološkoj klinici „Narodni front“, u kojoj postoji program pod nazivom „Bebi frendli“, odlučila sam se da budem njegov deo. Tako je moja beba samo dva sata posle rođenja bila sa mnom u sobi, što je istovremeno za mene bio šok, ali i velika radost“, otkriva Danijela.

„Medicinska sestra koja mi je donela dete samo mi je pokazala kako se prepovija i odmah sam sve poslove morala da radim sama. U početku je to za mene, kao i za svaku majku koja se prvi put porodila, bilo šokantno, ali sam nekoliko dana po izlasku iz porodilišta znala da radim sve poslove oko novorođenčeta, čemu su me naučile ostale mame u porodilištu“, iskrena je atraktivna tridesetdvogodišnjakinja.

Ceo intervju sa Danijelom Buzurović pročitajte OVDE.

Autor: Ivana Nikolić, Life Content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije