Katarina Gromilić: Starije sestre su divne prema bebi

Baletski igrači i koreografi Katarina i Milan Gromilić, tokom osmogodišnjeg bračnog života dobili su tri ćerke: Laru (8), Hanu (6,5) i Mašu (pet meseci). Starije sestre ne samo što ne pokazuju ljubomoru zbog pažnje koja se ukazuje bebi, već su spremne i da pomognu kad zatreba.

“Mislim da im je čak i drago što sam ih malo ostavila na miru jer sam svih ovih godina stalno bila fokusirana na njih dve,” iskrena je Katarina. “Možda sam malo i gušila, takav sam tip majke, sve moram da nadgledam, kontrolišem. Previše sam brižna. Tako da je njima dobrodošla Maša, pošto sam pažnju preusmerila na nju. Pritom, i Lara i Hana me svaki čas iznenađuju zrelošću. Lara, kao starija, ume da pričuva Mašu dok ja kuvam ili nešto radim. Hana je više zabavlja, glupira se pored nje. Obe su divne prema bebi.”

“Otkad nas je petoro najviše se promenilo to što sam ja sve vreme u kući jer ne radim. Mašin dolazak nam nije narušio harmoniju koju smo izgradili. Lara i Hana su rasle kao bliznakinje, a kad je mlađa napunila pet godina, odjednom smo, uz sve ustaljene poslovne i privatne obaveze, imali višak slobodnog vremena. Kod kuće je bilo mirno i falila nam je nova energija. U stvari, nedostajala nam je beba. Sa njom se osećamo kao ponovo rođeni, koliko god da je teško u nekim momentima.”
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije