04.06.2014 Poznati

Maja Japundža Nikolić: Deca nikada ne smeju da trpe zbog posla

Maja-Nikolic-Japundza_IMG_7079-Edit

Maja Japundža Nikolić, koja spada u omiljena televizijska lica, ključem svog poslovnog uspeha smatra stalnu potrebu da napreduje i da u pravom trenutku posegne za novim poslovnim izazovima.

U skladu sa takvim stavom, atraktivna četrdesetogodišnjakinja početkom godine odlučila je da napusti Jutarnji program „Radio-televizije Srbije“, u čijem je timu bila pet godina, i da od septembra započne novu autorsku emisiju koju trenutno priprema sa velikim entuzijazmom.

Prilikom donošenja svake poslovne odluke, ova šarmantna brineta na prvo mesto stavlja interes svoje dece, desetogodišnje Tee, osmogodišnjeg Darka i petogodišnje Tie, koje je dobila u braku sa ekonomistom Aleksandrom Nikolićem. Skladni bračni par odlično funkcioniše još od trenutka kada su se upoznali 1998. godine, a međusobna podrška je najčvršći temelj u njihovom odnosu.

Maja tvrdi da se na mnoge televizijske poduhvate ne bi sama odlučila da nije imala supruga koji joj je davao „vetar u leđa“ i da se trudi da i ona ima puno razumevanje za njegove obaveze.

Zahvaljujući takvom odnosu, oboje su uspeli da se poslovno ostvare u svojoj branši i da istovremeno svojim mališanima priušte srećno detinjstvo.

Da li vašoj deci prija to što ste promenili posao?

Oni ne primećuju mnogo tu promenu. Ja sam se vraćala sa posla u vreme dok su oni u školi i posle toga smo imali čitav dan na raspolaganju. Nikada nisu patili zbog mog angažmana, već je sve išlo na račun mog umora, ali to je u redu. Deca moraju da budu na prvom mestu. Možda će sa početkom nove emisije malo više osećati moj izostanak iz kuće. Međutim, sada su porasli tako da je drugačije.

Vole li oni da komentarišu vaš posao?

Njima moj posao uopšte nije interesantan i najnormalnije im je da, dok se spremaju za školu, na televiziji gledaju mamu ili kumu.

Ostatak intervjua sa voditeljkom Majom Nikolić možete pročitati OVDE.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije