Nataša Aksentijević: Majčinstvo me je promenilo

Nataša Aksentijević, glumica i voditeljka, a pre svega mama jednogodišnje Helene, u intverjuu za Hello, ispričala je kako se snalazi kao roditelj.

“Od kada sam postala majka, prilično sam se promenila. Postala sam odgovornija i lako se budim u šest, što mi ranije nikako nije uspevalo. Rođenje bebe je velika i lepa stvar. Ogromna ljubav, radost i uživanje, i tek na kraju obaveza. Kada se sve to desi i kada od života dobijte sve to, ništa vam ne pada teško,” kaže Nataša.

“Na posao sam se vratila posle četrdeset dana. Tako se namestilo da sačekam taj period, u narodu poznat kao babine, i počela sam da radim. U početku je bilo teško i naporno, ali ubrzo sam počela da se osećam dobro u svemu tome. Helena mi je mnogo nedostajala kada sam bila na snimanju, imala sam i problem zato što dojim, ali sve se može kad se hoće. Ili sve se može kad se mora. Ne znam tačno kako se to kaže.”

Na pitanje – kako Helena reaguje kada je vidi na ekranu, Nataša odgovara: “Jedino na šta Helena trenutno reaguje su reklame za pelene i crtani filmovi. Ako nekada naleti najava za moju emisiju, ona to ni ne primeti. Možda zato što je mama kod kuće nenašminkana.”
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije