18.12.2016 Poznati

Porodično: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds prvi put sa potomcima u javnosti

Rajan Rejnolds i Blake Lajvli jedan su od onih parova koji svoju decu drže podalje od očiju javnosti. Toliko daleko da uprkos tome što njihova najstarija ćerka Džejms ima već dve godine, nikad je javno predstavili. U septembru ove godine Blejk je rodila još jednu devojčicu kojoj se opet javno i dalje ne zna ime. Par nikad nije objavljivao njihove slike na društvenim mrežama ili ih dovodio na događaje.

Guliver/Getty

Međutim, juče poslepodne, 15. decembra došao je dan kad je glumački par napokon predstavio svoje ćerke svetu. A ima li boljeg trenutka od tog kad ti tata dobije zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu?
Sad napokon znamo kako izgledaju i moramo reći da je James preeeeeslatka! Inače, zanimljiva činjenica je ta što je danas, 16. decembra, James napunila tačno dve godine.
Toliko slatka da  se čini kao da je ona bila zvezda dana, pogotovo kad je tati ukrala mikrofon. Inače, Džejms je ime dobila ime po pokojnom Rajanovom ocu, a Blejk je takođe rekla da joj se sviđa što joj prvorođena ima muško ime sa obzirom da i sama ima takvo.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije