09.12.2013 Poznati

Srđan Karanović: Sin kao poklon za rođendan

Glumac i voditelj emisije „Ekskluziv“ na „Prvoj“ televiziji Srđan Karanović veoma je uzbuđen jer je postao otac. Njegova supruga Vesna rodila je dečaka, kome su srećni supružnici dali ime Viktor, a ovaj svečani događaj “novopečeni” otac proslavio je u društvu najbližih prijatelja u jednom beogradskom lokalu.

Srdjan Karanovic

Mali Viktor na svet je došao samo dan posle Srđanovog rođendana, pa je povoda za slavlje bilo više nego dovoljno. Srećni otac spremno je dočekao sinovljev dolazak na svet, pa je pripremio i majicu za cepanje sa posebnim printom – veselim rodama.

„Viktorovo rođenje proslavili smo kako dolikuje, uz bogatu trpezu i muziku. Sve do ranih jutarnjih časova bili smo mnogo veseli, a u toj silnoj radost bilo je i blagih povreda. Izgleda da je majica na meni bila kvalitetnija nego što sam mislio, pa nije bilo lako pocepati je. Moji prijatelji su se pomučili da to učine, pa sada imam karakterističan “otisak” oko vrata. Malo smo se i zaneli u toj slavljeničkoj atmosferi, pa je bilo padanja i sudaranja, pa su mi sada kolena u modricama. Na sreću, nije bilo ozbiljnijih povreda“, ispričao je kroz osmeh voditelj za magazin “Hello!” priča presrećni otac, koji se odlično snalazi u novoj životnoj ulozi.

„Ne ustručavam se ni od čega, a menjanje pelena ide mi od ruke. Viktor je mirna beba, sa njim je sve veoma jednostavno. Čak su i noćna ustajanja predvidiva, supruga i ja navijamo sat, hranimo ga i presvlačimo u redovnim terminima. Sve teče po planu. Ako se po jutru dan poznaje, Viktor će biti divno dete“, s ponosom u glasu kaže šarmantni voditelj, koji se polako vraća redovnim obavezama na televiziji, kao i u pozorištu.

Tekst: Deana Đukić, Life Content
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije