01.07.2015 Zanimljivosti

Blizanci postali očevi u istom danu!

Poznato je da su blizanci veoma povezani i da im se neke životne situacije često istovremeno dešavaju, ali braća Ričard i Ben kažu da ovako nešto nisu očekivali.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Identični blizanci iz Velike Britanije, braća Ričard i Ben Feron, veoma su bliski. Žive u istoj ulici, rade u istoj kompaniji, a ovog vikenda zajedno su podelili i najveću radost u životu. Naime, oni su u razmaku od samo sat vremena postali očevi.

Novorođena braća su sa svojim majkama bila u susednim sobama u porodilištu „Princeza od Velsa“ u Grimsbiju. Luji Džordž, sin Ričarda i Anabel, je bio prva beba koja je tog dana došla na svet u 4:05h, a zatim, samo sat vremena kasnije, rođen je i Roni Džejms, Benov i Kajlin sin.

„Veoma sam blizak sa svojim bratom, ali ovo stvarno nismo očekivali. Mi zaista mnogo stvari radimo zajedno, a sada smo i ispred porodilišta čekali zajedno“, rekao je Ričard za britanske novine „Miror“.

Njihove supruge, takođe su bile veoma iznenađene da su se njihovi sinovi rodili istog dana.

„Dok smo bile trudne, često smo se šalile u vezi sa tim, kako bi bilo da se porodimo isti dan, ali nismo mogle ni da zamislimo da će se to stvarno i dogoditi“, rekla je Anabel, Ričardova supruga.

Iako su šanse za ovakav razvoj događaja bile male i iznosile samo 1 na prema 150.000, ove dve porodice će sledeće godine slaviti rođendan svojim mališanima istog dana!




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije