30.11.2015 Zanimljivosti

Hrabra devojčica porodila mamu pa otišla u školu

Jedanaestogodišnja Kejtlin Burk iz Tamvorta u Australiji uspešno je porodila svoju mamu kod kuće, a potom otrčala u školu, kako ne bi propustila nastavu.

Kada je njenoj mami Tari Najtli pukao vodenjak, Kejtlin je pozvala hitnu pomoć koja joj je preko telefona davala uputstva šta da radi dok oni ne dođu. Ipak, devojčica je uspela sama da porodi svoju majku za svega dva sata.

“Kejtlin je bila sjajna. Ne znam šta bih radila da nije bilo nje. Kontrakcije su mi počele malo nakon što je moj suprug odveo našu najmlađu ćerku kod svoje sestre, a samo deset minuta od njegovog odlaska, moj vodenjak je pukao. Ne mogu da nađem reči da opišem to što je Kejtlin uradila”, objašnjava ponosna mama Tara, dok hrabra Kejtlin priznaje da je u početku bila malo uplašena.

“Bila sam pomalo uplašena jer nikada nisam videla tako nešto u životu, ali kada se moja sestra rodila, bila sam presrećna. Mnogo je slatka i mnogo je volim. Moji drugari i učitelji su bili jako ponosni na mene. Volela bih da budem babica kada porastem.”




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije