Njih dvojica su nerazdvojini: Dečak i pas osvojili društvene mreže

Trogodišnji Badi i njegov četovoronožni prijatelj Regan su nerazdvojni i sve rade zajedno – kupaju se, jedu, spavaju, igraju. Pogledajte fotografije koje će osvojiti vaša srca…

Instagram

Instagram

Presladak plavušan Badi, koji živi u hraniteljskoj porodici u Portlandu, ima najboljeg prijatelja koji je po mnogo čemu neuobičajen. Naime, trogodišnji mališan se ne razdvaja od svog kućnog ljubimca Regana, rase labradudl.

Instagram

 

Simpatičan dvojac sve radi zajedno, a njihove zajedničke trenutke fotoaparatom zabeležava baka hraniteljka Sendi Sviridof, koja ima u planu da neke od najlepših fotografija objavi u knjizi koja će uskoro biti i u prodaji. Naime, Sendina želja je da ovu dirljivu priču o prijateljstvu podeli sa što više ljudi kako bi podigla svest o važnosti hraniteljskih porodica, pa će tako sav profit od prodatih knjiga biti dodeljen organizaciji “Foster Parents Night Out” koja pruža podršku hraniteljima i njihovim mališanima.

Instagram

 

Inače, Badi i Regan su već prilično popularni, pa tako njihov profil na društvenoj mreži Instagram prati skoro 160 hiljada ljudi.

Pogledajte neke od njihovih najlepših zajedničkih trenutaka:

badi5 badi6 badi7 badi8 badi9 badi10 badi11




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije