Opasan mali! Svira bubnjeve kao veliki!

Dok neka deca sa četiri godine još svoje talente pokazuju razbacujući igračke i pokušavajući da nacrtaju neki crtež, neka deca poput ovog neodoljivog mališe već sviraju sa pravim orkestrom, pred pravom publikom – nepogrešivo. 

Facebook

 

Kada su mali talenti u pitanju, tu je teško dati jedan odgovor. Neka deca su jednostavno talentovanija i ako dovoljno zagrizu za nešto zaista nema razloga da ne postanu pravi mali profesionalci, ma koliko god godina imali. Jer deca su, ne zaboravimo, mali sunđeri koji u svom najranijem detinjstvu pamte i uče više i brže nego što će ikada kasnije to činiti. To nam je dala biologija, ali – dok god dete nema želju za razvitkom u nekom smeru, uzalud će roditelji podsticati njihove talente. To jednostavno mora da dođe samo od sebe, jer je na kraju najvažnija sreća deteta.

Ovaj neodoljivi mališa očito je i više nego srećan što svoj talent može pokazati celom svetu i verujemo da mu za vežbu čak ni ne treba mnogo vremena. Nama se iz naše perspektive čini da je mali rođen sa bubnjarskim palicama u rukama i da ih ne pušta čak ni kada spava.

Mali rastura i mali nam je dokazao da sa decom zaista nikada ne znate kada će vas i u kolikoj mjri iznenaditi svojim veštinama.

Uživajte u svirci i znajte – sa decom ništa nije nemoguće. Sve je moguće dok dete uživa u tome što radi. Ovo genijalno dete pokazalo je da zaista uživa u svom talentu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije