LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošPriprema:
1. Pasulj naliti vodom i ostaviti preko noći da nabubri.
2. Sutradan prosuti vodu, naliti drugom, pa kuvati dok ne provri.
3. Dodati sitno iseckan crni luk, beli luk i šargarepu.
4. Zatim ubaciti iseckanu crvenu papriku i dodati biber, korijander, majčinu dušicu, nanu i mešavinu suvog biljnog začina. Posoliti po ukusu.
5. Pasulj je gotov kada čorba pobeli. Tada skloniti s ringle i ispasirati.
6. U šerpicu sipati ulje, dodati brašno, sitno iseckan beli luk i crvenu mlevenu papriku.
7. Pržiti uz stalno mešanje, a zatim dodati nekoliko kašika ispasiranog pasulja.
8. Promešati, dodati preostali pasulj i kuvati na umerenoj temperaturi uz stalno mešanje.
9. Skloniti s ringle, sipati u posudu za posluživanje i dekorisati seckanim peršunovim lišćem.
10. Služiti uz ribu ili jelo po želji.
Jednostavan, a ukusan i još pomaže za vraćanje nivoa holesterola u normalan odnos. [caption id="attachment_96252" align="alignnone" width="640"]...
pročitaj još[caption id="attachment_114600" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 2 svinjska filea 3 šargarepe 4 krompira ...
pročitaj još[caption id="attachment_117789" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 2 lista oblande 550 g žutog šećera 3 dl ...
pročitaj još