Evo kako da vam klinci uživaju u praznicima

Svako dete željno iščekuje zimske praznike. Sada kada su započeli, potrudite se da zajedno uživate u njima na najbolji mogući način. Ako se školarce pita, najbolji način da provedu dane bez škole i briga verovatno je ispred kompjutera. Deci svakako treba dopustiti da uživaju i u omiljenim video igrama i filmovima, alitreba znati povući crtu i podstaći ih na uživanje.
Guliver/Getty

Guliver/Getty

Saveti za sve roditelje
Planiranje je ključ uspeha. Većina roditelja svu energiju troši da bi praznici u njihovom domu bili što prijatniji, pa najčešće budu premoreni kada tih nekoliko dana prođe. Pečenje kolača zamenite ponekad odlaskom na izlet sa detetom.
Izvucite decu iz kuće. Čini vam se nemoguće? Sve je moguće ako smislite dovoljno zanimljiv plan koji će se svideti deci.
Više slobodnog vremena omogućava deci da se više druže s prijateljima. Organizujte druženje u toplini svog doma.
Posetite rodbinu. Iako deci školskog uzrasta to ne zvuči baš zabavno, sada imaju dovoljno vremena za to, a jednog dana će vam biti zahvalni.
Roditelji dece od šest do devet godina
Posetite knjižaru i prelistajte knjige koje bi detetu mogle biti zanimljive.
Uključite decu u pečenje kolača. Čak i dečacima u ovom uzrastu  prava je zanimacija igranje s testom i ukrašavanje keksića.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije