
Da li su DOMAĆE KAŠICE baš uvek OK?
Čitajući prepisku majki na internetu, došli smo do zaključka da recepti za pripremu jela za bebe koje one razmenjuju nisu baš uvek OK. Zbog toga ...
pročitaj jošPotrebno je:
Priprema:
Istopite puter na tihoj vatri, a zatim u njega umešajte šećer i med. Sve dobro promešajte, pustite da provri i odmah sklonite sa vatre. Pomešajte svo suvo voće i semenke, pa ih umešajte u masu od putera, meda i šećera. Na kraju umešajte i ražene pahuljice. Premažite tepsiju maslacem. Uspite masu u tepsiju, a zatim je izravnajte pomoću gnječilice za krompir. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Isečenu bonžitu čuvajte u zatvorenoj kutiji.
[caption id="attachment_112215" align="alignnone" width="640"] Foto: Torte i kolači[/caption] Sastojci: Za koru I: 4 jajeta 4 kašike šećera ...
pročitaj još[caption id="attachment_108972" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Pečena bundeva može da se pretvori u kašicu, ...
pročitaj jošDonosimo vam lak i efikasan trik pomoću kojeg ćete lako primetiti razliku između pravog i genetski modifikovanog voća i povrća... [caption id="a...
pročitaj još