01.11.2016 Kutak za mame

Ona je čuvena fitnes mama, ali su joj trbušnjaci i te kako odmogli tokom porođaja

Šontel Dankan, koja je tokom drugog stanja vežbala i na društvenim mrežama pokazivala svoje trbušnjake u poodmakloj trudnoći, priznala je da su joj mišići pri porođaju odmogli.

Šontel je fitnes model, a Instagram je osvojila izveštajima sa svojih svakodnevnih treninga tokom trudnoće.

Ova fitnes mama, kako je mnogi nazivaju, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi njen ožiljak od carskog reza i objasnila šta joj se desilo.  

A photo posted by Chontel Duncan (@chontelduncan) on

Naime, iako je želela da porodi prirodnim putem, stvari se nisu završile kako je planirala.

„Plakala sam jer sam imala osećaj da sam zakazala, ali sam se onda setila one mantre koja kaže “prođi kroz sve što je potrebno kako beba ništa ne bi osetila” i suze sam zamenila osmehom. Popunila sam sve formulare i za 20 minuta sam imala svoju bebu u naručju. Doktori su se mučili da dopru do Džeremaje, budući da su ga moji trbušnjaci toliko čvrsto držali, da sam i tokom carskog reza povraćala. Zbog toga je i moj ožiljak sa desne strane, hirurg je morao da me seče dublje i koristi hvataljke (forceps) kako bi Džeremaja uspešno izašao napolje.  Oporavila sam se najnormalnije, ali moj ožiljak nije uopšte mali i vidi se čak i nakon tretmana kojima sam se podvrgnula. Volela bih da imam još troje dece i uvek bih izabrala prirodan porođaj, iako sam vrlo ponosna na svoj ožiljak jer je će me uvek podsećati na najlepši poklon koji sam dobila. Naši ožiljci su podsetnici na dane kada smo postale mame”, poručila je Šontel.

 

A photo posted by Chontel Duncan (@chontelduncan) on
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije