21.04.2014 Vaspitanje

Šta majke žele da njihove kćerke znaju (VIDEO)

Roditelji ne mogu da spreče određene situacije u životu svog deteta, ali mogu da se potrude da mališane što bolje pripreme za život. Pogledajte šta bi neke mame želele da njihove ćerke znaju.

majka-kcerka

Naravno da izgled nije presudan, ali usled nezadovoljnosti svojim telom, devojčice, naročito u tinejdžerskim godinama mogu da imaju različite probleme, pa čak i da postanu depresivne.

Zato mame u ovom videu poručuju svojim ćerkama da bi trebalo dobro da se osećaju u svom telu, iako to ne znači da će uvek biti zadovoljne onime što vide kada se pogledaju u ogledalo. Mame objašnjavaju i da je važno da se devojčice osećaju prijatno u svojoj koži, jer će na taj način biti zadovoljne i svetom oko sebe.

Neminovno je da će devojčice u životu imati i uspeha i neuspeha, zato im mame poručuju da ne treba da se plaše da „padnu“ i pogreše, jer, bez obzira na to koliko je život lep, nije uvek jednostavan i lak. Da bi bile srećne, mame savetuju svojim devojčicama da se okruže ljudima koje vole i da ceo svoj život ispune ljubavlju.

Pogledajte šta još ove mudre majke savetuju svojim ćerkicama i šta bi želele da ih nauče.

Izvor: Mondo
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije