13.06.2016 Preporučujemo

„Mamin san“: Dan pažnje za trudnice i porodilje u Beogradu

Velika proslava godišnjice Škole za trudnice „Mamin san“, u kojoj je za samo godinu dana više od 1.000 beogradskih trudnica prošlo besplatne pripreme za porođaj i negu deteta, održaće se u subotu, 18. juna u 16 časova, u hotelu Falkensteiner (Bulevar Mihajla Pupina 10k, Beograd).

Foto: PR

Foto: PR

Kako je škola usmerena na dobrobit trudnica i porodilja, i ovaj prvi rođendan biće obeležen u tom znaku. Sve trudnice dobiće mogućnost besplatne edukacije od vodećih stručnjaka iz oblasti usko vezanih za porođaj i roditeljstvo, kao i mnoštvo poklona, koji će im biti od koristi i u trudničkim danima, a naročito nakon porođaja.

U okviru proslave organizovan je Panel sa četiri stručna predavanja namenjena edukaciji budućih roditelja. Pozivamo sve trudnice i porodilje da dođu da zajednički, kroz edukaciju, proslavimo naš prvi rođendan – rekla je koordinatorka Škole za trudnice Danka Todorović.

Predavanje „Vodič kroz trudnoću“ vodiće predavač dr Igor Plješa, nakon čega će stručnjaci iz banke matičnih ćelija „Cryo save“ govoriti o značaju čuvanja matičnih ćelija iz pupčanika na porođaju.

Poseban segment posvećen je temi za koju trudnice nikada nisu dovoljno pripremljene, a to je nega rane nakon epiziotomije ili carskog reza i nega bradavica tokom dojenja. O tome kako pravilno tretirati rane govoriće stručnjaci ispred kompanije „Vedra international„, a trudnice će dobiti i mogućnost testiranja određenih proizvoda.

Trudnicama i porodiljama pripremljeno je i posebno predavanje na temu „Temperatura i grčevi kod novorođenčeta„, koje će voditi pedijatar dr Radovan Lukesević, a o osnovama emotivnog razvoja govoriće dr Marija Barać. Nedoumice o ishrani odojčeta budućim i sadašnjim roditeljima rešavaće Živka Vlajković.
Sve trudnice očekuju i poklon paketi iz DM parfimerije.

Prijava učesnika na e-mail: [email protected]
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije