15.12.2016 Preporučujemo

Štark Deda Mraz stiže kod Vas

U duhu novogodišnjih praznika kompanija Soko Štark želi na još jedan način da se zahvali svim svojim vernim potrošačima i ljubiteljima njihovih proizvoda. Sve mame i tate, bake i deke, bliži i dalji rođaci, biće u prilici da na vrlo jedinstven način obraduju svoje najmlađe.

Promo

Promo

Počevši od 15.12.2016. pa sve do pred samu Novu godinu – do 29.12.2016. svi sladokusci koji u bilo kojoj od 12 Štark maloprodajnih objekata kupe proizvode u vrednosti od 1.000 dinara i više, dobiće priliku da zakažu dolazak Štark Deda Mraza u dom njihovih najmlađih. Kompanija Štark se potrudila da zadrži čaroliju praznika što duže dovodeći Deda Mraza u Vaš dom.

Promo

Promo

Dodatno uživanje će pružiti čokoladne figure napravljene od najkvalitetnije čokolade Najlepše želje u obliku zvona i Deda Mraza. Nova ponuda u Štark radnjama namenjena je svim uzrastima i kreativnim upotrebama, bilo da ćete njima ukrasiti jelku, stan ili pokloniti svojim najdražima.

Deca će ponovo verovati u jednog od svojih najvažnijih junaka odrastanja, videvši ga uživo u svojoj kući i uživajući u omiljenim slatkišima i slanišima kompanije Soko Štark.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije