Kako saopštiti partneru da ste u drugom stanju
11.02.2023 Prvi trimestar

Kako saopštiti partneru da ste u drugom stanju? 15 nezaboravnih ideja

Ovo je zasigurno vest koja će najviše usrećiti vas i vašeg partnera. Pripremili smo ideje kako saoštiti parnertu da ste u drugom stanju tako da to učinite nezaboravnim.

Bez obzira da li već neko vreme pokušavate da zatrudnite ili je pozitivan test na trudnoću bio pomalo iznenađenje, želećete da im kažete na najbolji način.

Pre svega, moraćete da smirite svoje uzbuđenje i emocije kako ne biste ništa odali pre nego što budete spremni da trenutak kada im kažete učinite posebnim.  (Otkrivamo: Kada trudnički stomak počinje da se vidi? (mojabeba.rs))

Kako saopštiti partneru da ste u drugom stanju?

Kada odlučite da ste spremni da mu uskoro kažete, možda biste želeli da mu saopštite na interesantan način. Ako volite te sentimentalne trenutke u vezi, onda ćete želeti da uradite nešto slatko i zanimljivo. Ako oboje imate briljantan smisao za humor, možda biste više voleli neku smešniju ideju. Šta god da imate na umu, imamo mnogo ideja da vas inspirišemo. Saznajte i: Prvi ekspertni ultrazvuk: Šta da očekujem? (mojabeba.rs)

Sentimentalne ideje

1) Kupite odeću za bebe – Kupite slatku odeću za bebe ili igračke poput zvečke i umotajte ih u lep ukrasni papir.

2) Napišite im pismo – Ne postoji ništa sentimentalnije od pisma. Napišite im ljubavno pismo, recite im koliko ih volite pre nego što konačno objavite koliko ste srećni što ćete postati roditelji.

3) Uključite i svog ljubimca – Ako želite da uključite i svoje krznene prijatelje, onda mu kupite slatko odelo na kojoj piše veliki brat ili sestra i obucite ih u nju.

4) Idite na večeru – Rezervišite večeru za troje i dodajte napomenu da je to posebna prilika. Kada vaš partner pita ko se još pridružuje, recite mu o maloj osobi koja je sa vama.

5) Ideje za hranu – Postoji toliko različitih načina na koje možete da uključite hranu u svoju najavu. Napišite jednostavno „Trudna sam“ na mafin ili veliki kolačić pre nego što ga poslužite svom partneru.

6) Napišite „pismo od bebe“ – Može biti divna ideja da napišete pismo svom partneru iz perspektive vaše bebe. Počnite sa ‘Dragi tata ili mama’.

Kako saopštiti partneru da ste u drugom stanju: Kreativne ideje

7) Vežite mašnu oko sebe – Kupite veliku mašnu i zavežite je oko stomaka da bi je vaš partner odmotao. Možda ćete morati da im objasnite šta tačno odmotavaju, ali biće lepo iznenađenje kada shvate šta je njihov poklon.

8) Pošaljite pismo poštom – Učinite stvari malo misterioznijim tako što ćete ubaciti svoje pismo od vas ili bebe u poštansko sanduče. Na ovaj način vaš partner neće ništa posumnjati i misliće da je to samo normalno pismo, pa će biti pravo iznenađenje kada počne da ga čita.

9) Započnite opremanje dečije sobe – Ako ste već namenili da neka od prostorije u budućnosti bude dečija soba, onda možete kupiti nešto za tu sobu i ostaviti to unutra i pitati svog partnera kako mu se dopada.

10) Napišite pesmu – Budite kreativni sa svojim rečima i napišite kratku pesmu svom partneru kako biste otkrili da čekate bebu.

Smešne ideje

11) Sportska majica – Ako vaš partner voli određeni sportski tim, napravite personalizovanu majicu za bebu. Na primer, ako postoji fudbalski tim koji vole, kupite malu fudbalsku majicu za bebu i odštampajte bebino prezime na poleđini. Zatim ovo možete pokloniti svom partneru.

12) Personalizovana šolja za kafu – Kada im napravite jutarnju kafu, sipajte je u personalizovanu šoljicu koja će otkriti veoma posebnu poruku kada dođu do dna. Moglo bi da glasi nešto poput „imaćemo bebu“.

13) Piće iz flašice za bebe – Pitajte ih da li žele piće. Umesto da ga sipate u čašu, poslužite ga u flašici za bebe i dajte im. Nasmejte se i oni bi trebalo da shvate šta pokušavate da im kažete.

14) Kolačić sudbine – Da li ste znali da možete kupiti personalizovane kolačiće sudbine? Ili ih napravite, vrlo je jednostavno. U kolačić stavite porukicu u kojoj mu otkrivate da ćete postati roditelji.

15) Kupite vodič za tate – Kupovina smešnog vodiča za tatu garantovano će ih nasmejati kada shvate da će uskoro postati roditelj.

 
Miljana Momirović

doble-d/GettyImagesPlus

još iz kategorije