13.03.2015 Začeće

Šokantna ispovest: Majka rodila dete svom sinu homoseksualcu

1 final

Kajl Kason iz Velike Britanije očajnički je želeo da se ostvari u roditeljskoj ulozi, a u tome mu je pomogla ni manje ni više nego mama Ana Mari.

Naime, ona je pristala da bude surogat majka Kajlovom detetu, pa je ovo prvi slučaj samohranog oca koji je dobio dete uz pomoć surogat majke, ali i prvi slučaj gde je surogat majka deteta i njegova majka.

Ana Mari rodila je svog unuka Majlsa carskim rezom, a dečak danas ima već osam meseci.

„On nije biološki vezan za mene, osim činjenice da je moj unuk. Ja obožavam to što sam roditelj, a želela sam da to isto oseti i moj Kajl“, objasnila je gospođa Kason, dodavši kako je u svemu tome imala i potpunu podršku svog supruga.

3 - 2

Prema britanskim zakonima, Kajl kao samohrani roditelj nije mogao da ostvari pravo na svoje dete, pa je morao da ga usvoji kako bi dobio punopravno starateljstvo.

Britanski sud je presudio da Kajl ima pravo da usvoji dete iako je on u očima zakona njegov brat.

“Jasno mi je da će mnogima ovo biti čudno i već sam navikao na svakojake komentare, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Postao sam otac i veoma sam srećan. Sve dok nekome mogu da pružim svu svoju ljubav, ne vidim zašto nekome ne bih bio roditelj”, objasnio je Kajl.

Izvor: Yumama
Foto: PrintScreen
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije