Beba rođena sa 620 grama i ogromnom željom za životom (VIDEO)

Kada je ugledala svet, sićušna devojčica Frančeska imala je samo 620 grama. Da se rodila koji dan ranije, lekari ništa ne bi mogli da učine za nju. Beba je rođena neposredno nakon što je majka ušla u 24. nedelju trudnoće, što je, najranije moguće da bi beba preživela, i to samo zahvaljujući nasavremenijoj medicini.

U aprilu prošle godine trudnica Viktorija Bredli (37) iz Liverpula iznenada je osetila bolove u leđima i stomaku da bi sledećg dana rodila ćerkicu prirodnim putem. “Kada se rodila, ličila je na 3D snimak, koža joj je bila providna”, prenosi “Bild” Viktorijine reči.

Medicinske sestre su napravile otiske bebinih stopala i ručica kako bi roditeljima olakšali rastanak od deteta – niko nije verovao da će preživeti. Međutim, ispostavilo se je Frančeska pravi mali borac, a lekari su se borili zajedno sa njom.

Posle 17 nedelja provedenih u bolnici, 15 transfuzija krvi i operacije laserom, koja joj je sačuvala vid, devojčica je živa i zdrava otpuštena kući, na veliku radost roditelja. Danas malo veliko čudo ima 6,86 kilograma i odlično napreduje.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije