26.06.2014 Poznati

Danijela Dimitrovska Amidžić: Ponosna sam na Ognjena i sebe kako smo se snašli kao roditelji

Vredna i ambiciozna Danijela Dimitrovska Amidžić spada u naše najuspešnije modele i imala je priliku da sarađuje sa prestižnim svetskim kreatorima, ali je želja za uspehom nije omela da zaboravi na životne prioritete.

Pre dve godine udala se za voditelja Ognjena Amidžića, sa kojim ima šestomesečnog sina Matiju. Posle rođenja sina, uspešna dvadesetsedmogodišnjakinja vraća se obavezama, a zahvaljujući dobroj organizaciji uspešno obavlja poslove i kao agent i kao model.

danijela i ognjen amidzic

Kako ste se osećali na prvom fotografisanju posle porođaja?

Moje prvo fotografisanje po rođenju sina bilo je za časopis „Lepota i zdravlje“ i jako sam uživala jer su u ekipi bili moji prijatelji. Maksimalno sam uživala i jedva sam čekala da stanem ispred fotoaparata.

Jeste li se brzo snašli u poslovima oko bebe?

Kao i svaka žena osećala sam izvestan strah u trudnoći zbog toga kako ću se snaći kada se beba rodi. Međutim, sve je išlo prirodno i spontano. O tome su mi mnoge žene pričale, ali dok nisam rodila dete nisam znala da ću od prvog trenutka znati da menjam pelene, hranim i uspavljujem bebu. Naravno, imala sam i veliku pomoć majke, koja je bila sa mnom prva dva meseca, a pošto je moja baka trideset godina radila u porodilištu dala mi je mnoge korisne savete.

Da li je Ognjen podjednako uspešan kao vi?

Ponosna sam i na sebe i na Ognjena koliko smo se dobro snašli. Kao i svakom muškarcu i Ognjenu je trebalo malo vremena da se prilagodi i uhoda sa novim članom naše porodice. Ja sam ipak dete nosila devet meseci, a njemu i Matiji je trebalo oko mesec dana da se naviknu jedan na drugoga. Međutim, sada se podjednako angažuje oko njega kao i ja i uživa u aktivnostima oko sina.

Ceo intervju sa Danijelom Dimitrovskom Amidžić možete pročitati OVDE.

Autor: Life Content
Foto: Instagram
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije