25.01.2017 Poznati Zabava

Milena Vasić: Drugi rođendan sina Lava

Glumica Milena Vasić nedavno je, sa suprugom Jugom Radivojevićem, u jednoj beogradskoj igraonici proslavila drugi rođendan sina Lava.

milena-vasic-2-mirko-tabasevic

Mirko Tabašević/Hello!

 

“Naš mališan je uživao što je bio u centru pažnje i potpuno je bio svestan da je tog dana njegov rođendan. Čak je i prošle godine bio veoma opušten tokom slavlja iako je tada bio beba. Nisam brojala, ali mislim da je bar stop puta gasio svećice. U igraonici je to uradio nebrojeno puta, a kada smo se vratili kući, moarli smo da nastavimo da palimo svećice koje je on gasio. Naučio je da kaže da ima dve godine i već polako postaje pravi dečak.”

Lavov rođendan bio je prilika da se Milena priseti dana kad se rodio.“Jug je spremao predstavu u Šapcu, te nije bio kod kuće. Pozvao me je pre mog odlaska na spavanje, rekla sam mu da je sve u redu, ali samo desetak minuta nakon što sam legla dobila sam kontrakcije i počeo je porođaj. Nastala je prava uzbuna, a danas rado prepričavamo šta se sve dešavalo u tim trenucima. Lav je, inače, rođen na Krstovdan, kada bismo, prema pravoslavnim kanonima svi trebali da budemo veseli. Dan njegovog rođenja, zaista, cela porodica obeležava s radošću.”
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije