13.02.2017 Poznati Zabava

Tamara Dragičević: Sačuvali smo Stašine matične ćelije

Glumica Tamara Dragićević pre dva meseca rodila je ćerku Stašu, a kako kaže najveću pomoć i podršku ima od supruga Petra Benčine.

A photo posted by Petar Benčina (@petarbencina) on

“Podjednako se dobro snalazimo u poslovima oko bebe. Zajedno je kupamo, izvodimo napolje i jedva čekamo lepše vreme. On mi najviše pomaže oko nje, ali tu su i bake i deke. Potpuno mi je prirodno da ga posmatram kao oca, ne mogu da zamislim da je drugačije. I divno je,” kaže Tamara, koja je u dogovoru sa suprugom odlučila da zamrzne Stašine matične ćelije. “Svi imaju neko svoje mišljenje o toj temi, a moje je da je super što postoji takva mogućnost. Kada smo Petar i ja saznali da ćemo postati roditelji, ni u jednom trenutku nismo imali dilemu oko toga. Smatrali smo da je bitno da obezbedimo zdravstvenu sigurnost našem detetu.”

Na pitanje – kako je izgledao prvi susret sa ćerkom, lepa glumica odgovara: “Devet meseci nosite bebu u stomaku i ne možete ni da zamislite kako će zaista izgledati taj trenutak kada je prvi put uzmete u ruke. Ne umem rečima da opišem momenat kad se to dogodi, preplave vas emocije i adrenalin. To je potpuno jedinstven osećaj, najlepši koji doživite u životu. Mislim da je nepristojno da kažem bilo šta više od toga. Mnogo žena to doživi, iako se vama čini da je vaš osećaj jedinstven, drugačiji. Sve bebe su iste, lepe, male i slatke, samo se majkama čini da su njihove jedinstvene, posebne, zato što su nešto najlepše što su videle u životu. Kad niste majka, sve što vam neko priča o tome možete da razumete, naslutite, ali tek kad to postanete shvatite da to ne može da se opiše.”
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije