20.11.2016 Zanimljivosti

Blogerka poručuje: 15 stvari koje očekujem od svog budućeg supruga

Mnoge žene od malena zamišljaju svog idealnog muškarca, a blogerka Lindzi je čak napravila i spisak osobina koje bi on trebalo da ima… Da li se slažete sa njom?

Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Pitanje: „Kada ću upoznati svog budućeg muža?“ Lindzi Tajger, blogerki iz Njujorka, donelo je malo briga i strepnje. Nije se bojala da ga neće nikad sresti, ali je period samoće iskoristila kako bi shvatila šta želim od života i od partnera. Od života i dalje ne zna šta želim, ali evo 15 stvari koje želi od budućeg supruga. Neke njene želje su nerealne, neke su „neizbežne“, prenosi Stil.

Da mi često piše i govori značajne reči
„Zaljubljena sam u reči i male znakove pažnje. Jedno „volim te “ na samolepljivom papiriću šest puta nedeljno biće dovoljno. Dobro, ne mora baš šest puta, može i manje. Ali onda bar tri poruke dnevno sa sličnim sadržajem. Mislite da preterujem? Čekajte da vidite preostalih 14 stavki,“ poručila je ona.

Da zatraži ruku od mojih roditelja
Naravno, važno joj je i da one ne zaboravi prelepi verenički prsten. Znam da će se nekome učiniti da previše staromodno i čudno, ali nije me briga. Ja bih tako volela. Romantično je i smatram da bi se dopalo i mojim roditeljima. To je jako lep gest. Ukoliko te brine njihova reakcija, nema potrebe, verovatno će te dočekati sa ručkom i pivom. Tako da, samo napred.

Da racionalno troši zarađen novac
Iako sam finanskijski situirana, uvek imam iracionalni strah da bih mogla za tren oka da ostanem gola i bosa. Dobro, i gladna i žedna. Mada ovo prvo me ipak malo više brine. Zato mi, dragi,trebaš ti. Da me smiriš kada me uhvati panika. Potrebno mi je da se pored tebe osećam sigurno i bezbržno, dodala je Lindzi.

Da ne „vezuje“ previše za sebe
Moja slobodica – moja srećica: Kako je rekla Lindzi, kada odrastate kao jedino dete u prodici, onda budete ili previše jaki i samostalni ili razmaženi. Srećom, „ona je razmažena“. „Oduvek sam volela slobodu, svoj prostor, svoje vreme i imala sam. Sada ne želim da se odreknem toga. Dragi, to nema veze sa tobom,to ne znači da te manje volim. Naprotiv, evo već sada te mnogo volim, a nisam te još ni upoznala. Samo mi daj slobodu i obećavam da ću se uvek vratiti kući u tvoj zagrljaj,“ nastavila je Lindzi.

Česti seksualni odnosi
Lindzi je ova stavka veoma važna. „Oh, umalo da zaboravim, želim i dosta dece, takođe. Znam da će svi reći da česti seksualni odnosi i deca, u praksi, ne idu zajedno, ali ja se ne slažem. Želela bih da se seksualna hemija ne prekine između nas zato što smo dobili decu. Smatram da alternativa i prilagođavanje datoj situaciju mogu da pomognu. Eto, primera radi, umesto duge predigre i još dužeg vođenja ljubavi, seks na brzinu u neočekivanom trenutku bi bio i više nego zadovoljavajući. I da se razumemo, od tebe očekujem da ti uvek budem najseksipilnija ženska osoba koju poznaješ, a za uzvrat, ja ti obećavam da ću uvek naći vremena za tebe, čak i kada sam iscrpljena, a nadam se, dragi, da ćeš biti i ti iscrpljen,“ poručila je ona.

Da pričaju o svemu i svačemu
„Ukoliko se pored tebe osetim nesigurnom, udaljiću se. Jako i daleko. To je moj način da nekoga nateram da progovori i dragi, veruj mi da je način delotvoran, ne teraj me da ti dokazujem. Znam da je to iracionalno, emotivno i nepotrebno, ali ako nešto želim da kažem, a ne kažem jer nemam sagovornika, to će me pojesti iznutra. Ova moja ranjivost je takođe i jedan od razloga zašto sam uspešni pisac, ali ona ima i svoje loše strane,“ istakla je Lindzi.

Da shvati i prihvati da koristim šest boca šampona i regeneratora
On mora da prihvati i njene navike.“I najmanje25 lakova za nokte. Oh, i 10 ruževa za usne. Dobro, slažem se da možda mi ne treba u toliko primeraka da se ima ista stvar, ali zamisli da mi se jednog dana potroši, hoćeš li ti otići u prodavnicu da kupiš to za mene? Nisam ni mislila da hoćeš,“ nastavila je Lindzi.

Da mi udeljuje komplimente, a naročito da mi govori da sam zgodna
„Ukoliko me samo zgrabiš pod ruku i kažeš: “ Hajde da krenemo“, a ne prokomentarišeš moj trud utrošen nekoliko sati pre, dok sam se sređivala za tu posebnu priliku, biću jako povređena. Ja sam tvoje komplimente unapred pošteno zaradila, tako što sam te držala za rame kada si bio pod stresom (dobro, razmišljala sam o cipelama iz izloga u tom trenutku, ali ti to ne znaš) Potrebno je da mi kažeš: „Lepa si i smršala si“. Je l’ to previše? Nije!“ istakla je ona.

Da ga ne bude sramota da u njeno ime zaplače zbog filma
Ona je nezavisna, zadovoljna i jaka, ali drame je rasplaču. „Ponekad i komedije. Samo uvek imaj pri ruci maramice i stvar rešena,“ poručila mu je ona.

Da iskazuje svoje mišljenje
„Želim da budem zaljubljena u tvoj mozak, način razmišljanja, srce, stvari za koje se zalažeš, stvari koje te izluđuju i one koje te čine takvim kakav jesi. Želim da spoznam sve, zato moraš mi reći sve. Podeli svoj život sa mnom,“ predložila je Lindzi.

Da idemo na ljubavni sastanak
Lindzi se ovoga ne odriče. „Možda će delovati pomalo suludo, ali čula sam od dosta parova da se među njima iskrica ugasila. Mada, ja svoju nisam još ni pronašla, a već brinem o tome da ću je izgubiti. Možda malo preterujem, ali bilo bi super da napravimo dogovor da imamo pravi ljubavni sastanak jednom nedeljno. To može da bude i šetnja predveče. Parče pice ili piće u kafiću, ali bitno je da održavamo dogovor i ne dozvolimo brzim životom da izgubimo jedno drugo,“ otkrila je ona.

Da ima mamu koja je voli
„Ne moramo da budemo najbolje prijateljice niti da pijemo vino zajedno, ali želim da joj se dopadam. Naravno, više nego bilo koja tvoja bivša devojka do sad,“ priznala je Lindzi.

Da ima hobi
„Ne mora jedan, može čak i pet. Dragi, ja želim da budem ceo tvoj svet, ali ne ceo dan i svo slobodno vreme, zato želim da imaš neki hobi. Ja ću podržati tvoje aktivnosti, pa čak i slušati o njima ako baš insistiraš,“ rekla mu je ona.

Da me podseti da muškarci švrljaju:
„Ukoliko slučajno zaboravim, mada sumnjam da hoću. Mogla bih da se prepustim i da zaboravim da je muškarcima prirodno da malo zavire i u tuđe dvorište, onako bar iz radoznalosti. Jednostavno ne verujem previše muškarcima i želela bih da tako i ostane. Moje je da proverim, a tvoje da pokušaš da slažeš“, duhovito je prokomentarisala Lindzi.

Poslednje, ali možda i najvažnije – da se oseti voljenom i obožavanom. Ludo. Bezuslovno.
„Potrebno mi je da osetim u svakoj svojoj pori tvoju ljubav i da vidim u tvojim očima. Zašto? Zato što ću te ja voleti i više nego što možeš da zamisliš i potrebno mi je da to bude obostrano istim intenzitetom,“ poručila je Lindzi Tajger…
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije