10.08.2016 Zanimljivosti

Majka četvoro dečaka ima pomalo bizarnu naviku koja je šokirala svet! Šta vi mislite o tome?

Priča o Riti Templton, mami koja se ne ustručava da pred svojom decom bude potpuno naga, šokirala je svet. Saznajte zbog čega Rita želi da je sinovi gledaju u takvom izdanju.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Kao prenose strani mediji, Rita golotinju smatra nečim sasvim prirodnim i veruje da je nenošenje odeće odličan metod da njeni sinovi nauče kako izgleda pravo žensko telo. Tačnije, njen cilj jeste da njeni dečaci ne cene nerealne standarde lepote, već da budu svesni da veliki broj žena nema savršeno ravan stomak i čvrste grudi. Iz tog razloga, vrata njenog kupatila su otvorena dok se tušira i pred sinovima se presvlači bez ustručavanja.

Moji sinovi su još mali, pa ne gledaju krišom časopise koji prikazuju nage žene. Ali pre nego što se to desi, pre nego što vide fotografije savršenih zadnjica i okruglih, čvrstih grudi obrađene u Fotošopu, želim da im pokažem jedno drugo žensko telo. Moje„, napisala je Rita za „Hafington Post“.

Kako objašnjava, ona ne želi da njeni sinovi u budućnosti očekuju od žena da izgledaju besprekorno, jer im tako nijedna devojka neće odgovarati.

Veoma sam nezadovoljna svojim telom posle četiri trudnoće, ali za dobrobit svojih dečaka lažem. Kada me pitaju za strije, ponosno im objasnim da je trudnoća teška i da se ponosim ‘značkama’ koje sam zaslužila. Iako poželim da pobegnem i obučem ogromnu majicu kada mi dodirnu opušten stomak, ne uradim to jer želim da znaju da je ovakvo telo prelepo, čak i ako nije savršeno„, nastavlja Rita.

Ipak, ova mama ne planira da zauvek pred svojim sinovima hoda bez odeće i svesna je da će doći dan kada će oni imati isuviše godina da prisustvuju takvom prizoru. Međutim, dok ne dođe taj dan, ona će ostati odlučna u nameri da im pokaže da je žensko telo savršeno onakvo kakvo jeste.

Sada, dok su mali, želim da zasadim seme. Zato će, kada budu stariji i kada im žene kažu: ‘Volela bih da su mi butine manje’, oni odgovoriti: ‘Savršene su baš takve kakve jesu‘“, zaključila je.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije