20.12.2014 Zanimljivosti

Za ove stvari uvek možete okriviti trudnoću

Jedna od prednosti trudnoće o kojoj se retko priča je što ona može biti najbolji izgovor na svetu za razne stvari. Niko ne dovodi u pitanje ono što trudnica kaže, i niko se neće naljutiti ili uvrediti šta god trudnica uradila. Predstavljamo vam najbolje izgovore koji će sigurno upaliti, a vama olakšati život.

Mozak u trudnoći

Zaboravili ste na dogovor, važan sastanak ili rok za završetak projekta? Svi znaju da mozak trudnica drugačije funkcioniše dok hormoni divljaju. To ujedno može biti izgovor zbog kog se niko neće moći da se naljuti na vas.

Hrana u trudnoći

Razne kombinacije namirnica biće vam zanimljive kako u restoranima, tako i u toplini svog doma. Sada se ne morate stideti ako vam se jede čokoladna torta u kombinaciji sa pomfritom ili salatom. Trudni ste, dopušteno vam je šta god želite!

Gostovanje u trudnoći

Naporni rođaci ili prijatelji zovu vas u goste, a vi bi rado ostali kod kuće uz omiljene keksiće i film? Sigurno vas bole leđa ili se ne osećate najbolje. Baš vas muči mučnina ili neka druga od nebrojeno mnogo tegoba? Trudni ste, možete odložiti odlazak iz toplog kreveta, a da vas niko zbog toga ne osuđuje.

Fizička aktivnost u trudnoći

Nikada niste imali bolji izgovor za lenčarenje. Iako će biti dana kada ćete biti puni energije i odraditi mnogo toga, biće i onih kada ćete jednostavno uživati ne radeći apsolutno ništa. Osim toga, puno toga će vam i vaši bližnji zabranjivati, tako da bi trudnoća mogla biti pravi godišnji odmor ako tegobe ne budu suviše naporne i iscrpljujuće.

Izvor: index.hr




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije