LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
3 tikvice
3 jajeta
150 g brašna
200 g prezli
200 g švapskog sira
4 kisela krastavca
100 g suvog vrata
100 g krem sira
80 g mariniranih šampinjona
5 čeri paradajza
2 dl ulja
mešavina začina, so
Priprema:
1. Tikvice oguliti, posoliti i ostaviti da odstoje 10 minuta. Uvaljati ih u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u prezle, te pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
2. Krastavce, suvi vrat i marinirane šampinjone sitno iseckati a čeri paradajz poprečno preseći napola.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti švapski i krem sir pa dodati marinirane šampinjone, kisele krastavce i suvi vrat, začiniti po ukusu i polako promešati.
4. Na kolut pohovane tikvice staviti kašiku pripremljenog fila, preklopiti drugim kolutom, probosti čačkalicom a odgore staviti polovinu čeri paradajza. Na isti način iskoristiti preostali materijal.
[caption id="attachment_117023" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakini slatkiši[/caption] Sastojci: Za kore: 12 jaja 360 g šećera 240 g...
pročitaj jošZa bebe starije od deset meseci. Potrebno je: 40g teletine graška (u veličini bebine šačice) 2 supene kašike pirinča kolut luka nekoliko ...
pročitaj jošAko vaše dete nije ljubitelj povrća, ponudite mu ovo jelo - sigurno će mu se dopasti! Ovo je idealan ručak za dete starije od godinu dana. P...
pročitaj još