LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
– 600 g pilećeg belog mesa
– 200 g šampinjona
– 200 g bukovača
– 200 g šitaki gljiva
– 1 veza mladog luka
– 2 čena belog luka
– 150 g pirinča
– 4 dl supe od povrća
– 40 g parmezana
– 0,5 dl ulja
– šafran
– mešavina začina, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na trake, šampinjone, bukovače i šitake na štapiće.
2. Mladi luk iseći na kolutove, a beli luk što sitnije iseckati.
3. Pirinač obariti u vodi u koju ste dodali šafran, a potom ga ocediti.
4. Na malo ulja propržiti piletinu, kako bi promenila boju, a potom dodati bukovače i šitake. Dinstati povremeno dolivajući supu od povrća.
5. Kada su piletina i pečurke napola gotove, dodati šampinjone, mladi i beli luk, začine po ukusu i nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje supe po potrebi.
6. Pred kraj dinstanja dodati obareni pirinač, promešati i sve zajedno kratko prodinstati. Gotov rižoto posuti parmezanom.
Ko kaže da burgeri ne mogu da budu zdravi?
pročitaj jošŠtapići od piletine odlična su hrana za mališane starije od deset meseci. Najbolje od svega je što mogu da ih jedu prstićima, bez mamine pomoći. ...
pročitaj jošDeci starosti od 1 do 3 godine apetit varira, pa bi trebalo da mu verujete kada odbija da uzme zalogaj, gura tanjir i kaže vam da ne može više da...
pročitaj još