Šta bebe žele više od igračaka?

Praznično raspoloženje prosto nas mami da kupujemo poklone nama bliskim i dragim osobama, a svakom roditelju na prvom mestu je misao – kom poklonu bi se moje dete najviše radovalo? Možda ste do sada i sami došli do odgovora koji će vam potvrditi iskusne mame i tate – bebe mnogo više uživaju u sitnicama za svakodnevnu upotrebu, nego u skupim igračkama.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Dekorativne sitnice
Verovatno ste i sami primetili da od kada ste okitili novogodišnju jelku, vaša beba čežnjivo gleda u nju. Onima koji imaju malo veće bebe dobro je poznata slika veselog mališana koji baca loptice po podu, gricka ih i uporno vuče grančice jelke. Dakle, ako vam je ostalo neiskorišćenih ukrasa, obradujte svog mališana. U suprotnom, gledajte kako se dovija da dođe do stvari koje stoje na komodi.

Ukrasni papir
Dajte svojoj bebi nekoliko ukrasnih papira i uživajte u radosti koju ste joj priredili.

Kutija, a možda i dve kutije
Ma koliko igračke bile zanimljive (pa i skupe) nikada neće moći da bace u drugi plan najobičniju kutiju. Ukoliko vaša beba može i da sedne u nju, dok drugu drži u ruci, provod je zagarantovan.

Vaši ključevi
Ni ne pomišljajte da možete da podmetnete bebi ona šarene plastične ključeve koje ste kupili u prodavnici igračaka. To nije ono što ona želi. Njoj su potrebni vaši ključevi, oni malo veći, jači, sjajniji.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije