Jamieson za jak imunitet vašeg deteta

Jamieson za jak imunitet vašeg deteta

„Naseljavanje“ gastrointestinalnog trakta bakterijama, kreće kod beba dok su u maminom stomaku, a završava se oko treće godine.

Ove bakterije stomaka čine odbranu organizma od patogenih bakterija, pospešuju stvaranje antitela koja nas štite.

Važno je postići ravnotežu bakterija stomaka od prvih dana, što postižemo probioticima.

Jamieson kapiJamieson Probiotic Baby su tečne probiotske kapi, idealane za bebe i decu. Sadrže jedinstveni soj BB-12® koji se koristi u celom svetu od 1985., bez neželjenjih efekata. Ove kapi dodatno stimulišu imunitet dece i sprečavaju pojavu akutnih respiratornih infekcija.

Sem zdravog gastrointestinalnog trakta u našem imunitetu učestvuju brojni vitamini i minerali koji treba da budu u ravnoteži. Stanje deficita vitamina D dovodi do različitih simptoma, između ostalog, ova deca su pod povećanim rizikom za razvoj infekcija.

Vitamin D je jedinstven, jer ga telo čoveka može proizvesti izlaganjem sunčevoj svetlosti.

Vitamin D je potreban, sem za jak imunitet, i za održavanje mineralizacije kostiju regulacijom homeostaze kalcijuma i fosfora, a ima efekte i na endokrini i kardiovaskularni sistem.

Brojne studije na dečijoj populaciji pokazale su da je vitamin D značajan u sprečavanju infekcija respiratornog trakta i to u uobičajenoj dnevnoj dozi od 400IU!1

Jamieson Baby D3 kapi 400 IU, uljani rastvor, za decu od njihovog rođenja, su jedini proizvod na tržištu koji sadrži Quali®-D, koji se dobija iz prirodnih izvora, iz lanolina vune ovaca iz Australije i sa Novog Zelanda. Ne sadrže veštačke dodatke, ukuse i boje.
dr IVA BATILOVIĆ

JNemchinova/iStock/GettyImagesPlus, promo

još iz kategorije