27.10.2016 Kutak za mame

„Dragi moji prijatelji bez dece, hvala vam“

Imanje dece može da se odrazi na vaš društveni život. Umesto noćnog provoda u kafani vi ste najbolji prijatelj s pelenama i ostalim obavezama.

Zato je jako važno da vaši prijatelji koji nemaju decu imaju razumevanja za vas.

Blogerka Konstans Hol napisala otvoreno pismo prijateljima koji nemaju decu kako bi im se zahvalila što su uvek brinuli za njenu.

Dragi moji prijatelji bez dece, hvala vam što ste pridavali važnost mojoj deci. Dolazili ste na naše dečije rođendane, ne zato što su vas vaša deca tu dovukla, već zato što ste to zaista želeli. Smejali ste se mojim pričama o deci ne zato što možete da se poistovetite s njima već zato što ste zaista zainteresovani. Neki od vas su izabrali da nemaju decu i ja se tome divim. Neki od vas su želeli decu, ali nisu uspeli da ih dobiju. Uprkos tome niste bili ljubomorni na mene i voleli ste moju decu svim srcem.

Iskreno, ne mogu da se setim perioda kada sam bila sama da sam radije htela da se igram na podu s decom umesto da budem negde u provodu.“

Konstans se zahvalila prijateljima bez dece koji su išli s njom uz restorane koji su imali igraonice i što su trpeli srušene čaše na stolovima i uzurpiranje svojih mobilnih telefona kako bi se mališani igral.

Ovaj post podeljen je 17 hiljada puta jer su se u njemu prepoznali mnogi.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije