09.11.2016 Kutak za mame

Otvoren prvi Humana kutak za dojenje u Vojvodini

Prvi Humana kutak za dojenje zatvorenog tipa u Vojvodini, otvoren je danas u Novom Sadu, u Tržnom centru BIG.

Foto: promo

Foto: promo

Otvaranje prvog Humana kutka za dojenje podržale su i poznate mame Novosadjanke – TV lice Ena Popov i glumica Jovana Balašević, kao i Mamarijum – udruženje koje okuplja mame iz Novog Sada.

Foto: promo

Foto: promo

– Naše udruženje podržava sve inicijative vezane za promociju dojenja i sve akcije koje doprinose da se poveća broj dojenih beba u Vojvodini. Treba pomoći svim mamama koje doje, a imaju neke kočnice da to rade na javnom mestu, da ne ostaju u svoja četiri zida, da mogu normalno da funkcionišu sa svojom bebom i da u jednom lepom i sigurnom okruženju nahrane svoje dete i osećaju se komotno – izjavila je predsednica Mamarijuma, dr Tamara Josić Šolar.

Foto: promo

Foto: promo

– Ovo je prvi kutak za dojenje zatvorenog tipa u Vojvodini, a naš plan je da svaki veći grad na najprometnijima mestima ima Humana kutak za dojenje, kako bismo podržali majke da nikada ne odustanu od dojenja. Otvaranjem Humana kutka za dojenje nastavlja se jasna i odgovorna podrška svim mamama da doje svoje bebe, jer je majčino mleko najbolja hrana za bebu – izjavila je Jelena Cvetković, predstavnica Humane.

Foto: promo

Foto: promo

Humana kutak za dojenje opremljen je elementima neophodnim mamama i bebama, u toplim bojama i materijalima najlepših dečijih soba, kako bi pružio prijatnost i adekvatan komfor.

Ovo je treći Humana kutak za dojenje zatvorenog tipa. Prva dva su otvorena u TC Ušće i TC Merkator u Beogradu.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije