08.10.2020 Promo Trudnoća

OJAČAJTE IMUNITET U TRUDNOĆI

Foto:Foremniakowski/iStock / Getty Images Plus/via Getty Images

Zadatak svake buduće mame tokom trudnoće je da brine o svom zdravlju i obezbedi zdrav rast i razvoj svoje bebe. Zbog toga je jedna od veoma važnih tema svih trudnica kako da ojačaju svoj imunitet

Tokom trudnoće žena prolazi kroz niz promena. Njen organizam se prilagođava na rast i razvoj novog života, počinje da radi za dvoje, što u početku trudnoće dovodi do smanjenja odbrambenih mehanizama, pa su buduće mame osetljivije na razne infekcije. Drugi kritičan period je između 20. i 28. nedelje kada se kod bebe formiraju organi, a kod trudnica se javlja problem anemije. Sa anemijom i nedostatkom gvožđa dolazi do slabljenja i imuniteta.

Zbog toga je važno da svom telu obezbedite sve što je potrebno za dobro zdravlje kako bi se prilagodili promenama koje se javljaju tokom trudnoće i osigurali temelje za zdravu trudnoću. Uobičajena ishrana , koliko god uravnotežena, često ne sadrži potrebnu količinu hranljivih materija, pa je dodatni unos vitamina i minerala podjednako važan kako za majku tako i za bebu.

GravidonA vam može pomoći da ojačate svoj imunitet i imunitet vaše bebe.

Sadrži pažljivo odabrane vitamine i minerale, uključujući i najnoviju generaciju folne kiseline (Quatrefolic), koji doprinose zdravlju majke i pravilnom rastu i razvoju ploda.

Jedini je suplement za trudnice koji u svom sastavu ima probiotik (Lactobacillus Rhamnosus HN001). Ovo je posebno važno s obzirom na činjenicu da dobro balansirana crevna mikroflora igra glavnu ulogu u očuvanju zdravlja i imuniteta. Poznato je da se crevna flora menja tokom trudnoće i da crevni mikrobiom žene koja se nalazi u trećem trimestru trudnoće ima sličnu aktivnost kao mikrobiom osobe sa prekomernom telesnom težinom. Takođe se zna da majka ima glavnu ulogu u razvoju crevne flore bebe. Zato je redovna suplementacija probioticima tokom trudnoće dobar način da se stvore optimalni uslovi za razvoj zdravog bebinog crevnog trakta i pripremu imuniteta.

GravidonA ima višestruko korisno dejstvo na zdravlje mame i bebe

Ispitivanja su pokazala da primena probiotika – Lactobacillus Rhamnosus HN001, koji se nalazi u ovom preparatu, reguliše crevnu resorpciju i smanjuje mogućnost gojaznosti tokom i nakon trudnoće. Povoljno utiče na metabolizam glukoze, smanjuje zapaljenje u crevima i redukuje sklonost ka razvoju trudničke šećerne bolesti . Pokazano je da su žene koje su uzimale ovaj probiotik bile značajno manje depresivne i nervozne nakon porođaja. Takođe je pokazano da njegova primena tokom trudnoće i dojenja smanjuje rizik od pojave alergija, posebno atopijskog dermatitisa kod novorođene dece.

Gravidon A sadrži i đumbir koji u kombinaciji sa vitaminom B6 može da ublaži i eliminiše mučninu u trudnoći, smiri želudac i dovede do olakšanja.

Čuvajte svoje zdravlje i uživajte u trudnoći. Kada je vama dobro i vašoj bebi je dobro!

Zdrava mama – Zdrava beba
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Prethodna vest

Sledeća vest

još iz kategorije