15.02.2014 Kreativna mama

Kako pametno iskoristiti stari krevetac

Vaše dete je preraslo svoj krevetić i uporno insistira na tome da spava u velikom krevetu? Verovatno ne znate šta da uradite sa starim dečjim krevecem, te vam nudimo četiri odlične ideje…

stari krevetac

Ukoliko nemate nameru da proširujete porodicu novim članom niti imate kome da poklonite stari krevetac, pretvorite ga u nov, koristan komad nameštaja. Za realizaciju ove ideje nije potrebno ni mnogo novca, ni vremena, već samo dobra volja.

1. IGRAONICA

Okrenite krevetić naopačke, gornju ploču oblepite masnim papirom i ukrasite balonima ili raznobojnim zastavicama. U donji deo „igraonice“ uselite lutke i plastične kutije s igračkama, a na gornji postavite sve ono što detetu može zatrebati tokom igre.

2. KLUPA

Od stranica krevetića napravite naslon, dušek presvucite meblom, dodajte pokoji ukrasni jastučić i – to je to! Dobili ste divnu klupu za trem ili terasu! Noge za novu klupu neka, ipak, napravi stolar.

3. DEČJI STO ZA CRTANJE

Da biste sproveli ovu ideju u delo, potrebna vam je samo tabla za crtanje koju ćete postaviti kao radnu površinu. Dodajte dve stoličice, plastičnu policu za razne drangulije, krede u boji, sunđer za brisanje i – zabava može da počne.

4. RADNI KUTAK ZA ODRASLE

Jednu stranu kreveca montirajte u sredinu, a preko gornje postavite deblje staklo. Na taj način dobijate radni sto i policu za odlaganje, recimo, šivaćeg i pletaćeg pribora.

Autor: Life Content
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije